När er bostadsrättsförening hjälp med renovering?

bygg- och projektledning Stockholm

Bor ni i en bostadsrättsförening, kanske sitter med i styrelsen för er BRF? Även om man sitter med i en styrelse, så är det inte meningen att man ska kunna allt. Ha ansvaret för en eller flera fastigheter är stort. Rätt som det är så måste styrelsen leda ett renoveringsprojekt, som man kanske inte vet hur man gör. Som tur är finns det företag som erbjuder sig att leda hela renoverings- och byggprojekt.

Låt dem ta hand om renoveringen

Anlitar man dem så kan de ta hand om bokning av hantverkare, arkitekter ifall det behövs, leda arbetet så att det går framåt. Har man ingen erfarenhet av att leda ett stort renoveringsprojekt, så kan det vara svårt att leda ett stort renoveringsprojekt. Hur ska man göra när man inte vet hur det hela ska gå till? Det kan ju vara svårt på egen hand. Med en byggkonsult kan de leda projektet så det inte tynger resten av styrelsen.

Prova googla “bygg- och projektledning Stockholm”

Känner ni ingen så kan ni alltid googla “bygg- och projektledning Stockholm”, så får ni en lista med byggprojektledare som kan göra det åt er. Bor ni inte i Stockholm är det ju ingen idé att skriva det, utan ändra i så fall till den ort där ni bor. När ni väl har en lista på sådana som erbjuder sig att leda byggprojektet, så är det bra om ni kontrollerar upp dem innan ni anlitar firman. Det går att kontrollera omdömen om de olika byggkonsulterna, på hitta.se eller reco.se.