Att ordna en danstillställning

Det kan finnas många skäl till att man kan vilja arrangera en tillställning med dans, i stor eller liten skala. Vill man bjuda på något att äta eller dricka kan antalet gäster snabbt ställa till problem, men det finns en lösning. Denna lösning stavas uthyrning. 

Du som läser detta älskar troligen dans. Kanske har du även vänner som spelar dansvänlig musik i någon form: det kan vara swing, dansband eller disco. Varför inte ordna en tillställning där dina vänner spelar, och andra vänner och bekanta kan komma och dansa. Bor du i hus kan ni ha tillställningen i trädgården, bor du i lägenhet kan du hyra en lokal. 

Eller kanske håller du i danskurser, för vuxna, för barn eller för både barn och vuxna. Då har du förmodligen redan funderat på att ha en terminsavslutning, eller på att göra någonting med Halloweentema. Med föräldrar och anhöriga inbjudna kan man snabbt komma upp i ett ganska stort antal besökare. 

Hyr det du behöver

Hur ska man då kunna serva alla besökare? Det kan vara trevligt att i alla fall kunna bjuda på en kopp kaffe. Om evenemanget ska hållas utomhus är det bäst att hyra partytält, om det skulle börja regna. Det kan dessutom behövas bord och stolar. Var ska man få tag i allt detta?

Som tur är går det att hyra inte bara koppar, glas och partytält, utan även bord och stolar från Aladdins uthyrning. Om du inte har någon som vill dansa, men en entusiastisk publik, kan du hyra in dansarna. Ja, du läste rätt. Det går att hyra dansare som kommer till dig och framför en dansföreställning. Åtminstone om du bor mellan Sundsvall och Örnsköldsvik. Troligen kommer dock även danskompanier på andra håll i landet att ta efter detta, för det är ju ett mycket bra koncept.