Dancing with the stars och betting

Betting till dans och tv-program

Dancing with the stars är den amerikanska versionen av brittiska Strictly come dancing, konceptet som även ligger till grund för Let’s Dance som sänds på TV4. Ett annat mycket populärt dansprogram är So you think you can dance. Den amerikanska versionen, Dancing with the stars, premiärsändes under 2005 på ABC i USA samt på CTV/CTV i Kanada. I och med det stora intresset för programmen är spelbolagen inte sena med att erbjuda odds på dansparen. Om du har intresse av dans och finner spänning i betting är spel på Dancing with the stars att rekommendera.

Tom Bergeron har med stort engagemang varit programledare sedan starten. Vid sin sida har i tur och ordning haft Lisa Canning, Samantha Harris, Brook Burke-Charvet samt Erin Andrews. Juryn har huvudsakligen utgjorts av Len Goodman, Bruno Tonioli samt Carrie Ann Inaba, men även av Julianne Hough i den nittonde säsongen. Bland de vinnande paren känns Emmitt Smith, Donny Osmond, Nicole Scherzinger och Alfonso Ribeiro igen.

Att hitta respektive säsongs vinnare har inte varit enkelt, och betting har därför varit svårt. Det är många par som tävlar i varje säsong, dessutom är det svårt att avgöra vilken tidigare erfarenhet av dans de har – och framför allt vet man aldrig vilket par tv-tittarna, de som röstar, faller för. Däremot stod det tidigt klart att charmörer som Emmitt Smith och Alfonso Ribeiro på allvar kunde utmana om slutsegern, och det inte bara på grund av deras charm utan framför allt deras danstalanger.

Betting och dans är två nöjen som gör sig bra ihop. Om man spelar på paret man uppskattar allra bäst, och de tar sig vidare från program till program, innebär det en utdragen spänning varken fotboll eller ishockey kan konkurrera med. Därför fungerar betting och Dancing with the stars så bra ihop, eftersom spänningen dröjer sig kvar. När du spelar på Dancing with the stars gör du bäst i att utgå från dels vilka par som kan tänkas vara duktiga, men också på vilket par publiken vill se som vinnare.

betting